Доставка

Доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма Еконт, с която работи Оренда Козметикс и прави доставката на адрес, посочен от потребителя или до адрес на куриерска фирма Еконт. Плащанията на такса доставка се калкулира на база населено място и тегло на продуктът, като това става по тарифи на куриерската фирма. Клиентите на онлайн магазин Оренда Козметикс ползват 20% отстъпка от стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт и имат право да направят преглед на доставения продукт преди да бъде заплатен. Потребителят се задължава да осигури достъп и лице за контакт, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Всички допълнителни разходи по доставката на куриерската фирма се поемат от клиентът.


Доставката е безплатна за продукти на стойност над 100лв. Във всички останали случаи разходите за доставка се поемат от потребителя, като цената зависи от неговото местоположение, както и срока за доставка по схемата на избрания Превозвач.

Поръчаните продукти ще бъдат опаковани и обезопасени, за да се осигури безпрепятствено доставката им. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, се обръщате към фирмата куриер, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

Доставки не се извършват в почивните дни и официалните празници.


ПОТВЪРЖДЕНИЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ  НА ПОРЪЧКА 

В рамките на 24 часа ще получите e-mail за потвърждение и информация за доставка или наш служител ще се свърже с вас на посочения телефон за контакт в работен ден от понеделник до петък /между 10:00 – 17 /ч. през седмицата и между 10:00 – 14:00 ч. в събота.

Поръчките се изпълняват в рамките на 2-3 /два до три/ работни дни след потвърждение на заявка. Заявка направена в извън работно време или в почивен ден се приема за обработка на следващия работен ден.