Крем за ръце с лавандула и невен, 50мл

12.00 лв.

Композицията е подходяща за всекидневна употреба След нанасяне се образува защитен слой, който предпазва кожата от вредните влияния на околната среда, като студ и вятър и има ниво на слънцезащита.Омекотява загрубяла кожа.Кремът  е подходящ за всякакъв вид кожа, включително много суха и чувствителна.Лавандуловата вода е  известна с тонизиращото си и хидратиращо действие, както и с лечението на кожни проблеми, тъй като потиска инфекциите, причинени от бактерии, успокоява кожата и помага да се предотврати образуването на белези. Масло от карите – богатo на витамини (A, E, D, F). Възвръща еластичността на кожата. Именно поради  наличието на витамин F, силно се препоръчва на хора със суха и раздразнена кожа. Особено подходящо при дерматити, екземи. Действа противовъзпалително и антимикробно.Масло от авокадо – източник на витамини: А, В, С, Е, на Омега 3 и Омега 6. Изключително добро  подхранващо средство за суха кожа. Кокосовото масло овлажнява и омекотява кожата в дълбочина. Забавя преждевременното стареене и ускорява процеса на заздравяване на увредените тъкани. Доставя важни хранителни вещества за кожата.Финалната нотка слагаме с извлека от невен, който  е изключително подходящ за деликатна и чувствителна кожа. Използва се успешно и при много суха, напукана и неподдържана кожа. Успокоява изгаряния на кожата вследствие прекалено излагане на слънце или механични изгаряния. Действа регенериращо и хидратиращо на кожата. Увеличава естествените защитни функции на кожата

50мл  

Съдържание: лавандулова вода, био масло от карите, био кокосово масло,масло от авокадо, маслен извлек от невен, етерични масла от лавандула и лимонена трева, витамин Е, глицерин.

 

Описание на продукта:

Композицията е подходяща за всекидневна употреба След нанасяне се образува защитен слой, който предпазва кожата от вредните влияния на околната среда, като студ и вятър и има ниво на слънцезащита.Омекотява загрубяла кожа.Кремът  е подходящ за всякакъв вид кожа, включително много суха и чувствителна.Лавандуловата вода е  известна с тонизиращото си и хидратиращо действие, както и с лечението на кожни проблеми, тъй като потиска инфекциите, причинени от бактерии, успокоява кожата и помага да се предотврати образуването на белези. Масло от карите – богатo на витамини (A, E, D, F). Възвръща еластичността на кожата. Именно поради  наличието на витамин F, силно се препоръчва на хора със суха и раздразнена кожа. Особено подходящо при дерматити, екземи. Действа противовъзпалително и антимикробно.Масло от авокадо – източник на витамини: А, В, С, Е, на Омега 3 и Омега 6. Изключително добро подхранващо  средство за суха кожа. Кокосовото масло овлажнява и омекотява кожата в дълбочина. Забавя преждевременното стареене и ускорява процеса на заздравяване на увредените тъкани. Доставя важни хранителни вещества за кожата.Финалната нотка слагаме с извлека от невен, който  е изключително подходящ за деликатна и чувствителна кожа. Използва се успешно и при много суха, напукана и неподдържана кожа. Успокоява изгаряния на кожата вследствие прекалено излагане на слънце или механични изгаряния. Действа регенериращо и хидратиращо на кожата. Увеличава естествените защитни функции на кожата.

50мл 

Съдържание: лавандулова вода, био масло от карите, био кокосово масло,масло от авокадо, маслен извлек от невен, етерични масла от лавандула и лимонена трева, витамин Е, глицерин.