Сапун „Манго и папая“

5.00 лв.

Сапунът „Розово изкушение“ е  формулиран го да бъде максимално нежен към чувствителна кожа, с добавено бадемово масло и френска розова глина за успокояващо докосване. Почиства кожата с богата мека и кадифена пяна. Розовата глина подхранва и овлажнява кожата, деликатно почиства лицето, придава кадифено усещане.  Подхранва епидермиса и прави кожата гладка, кадифена и освежена. Под нейно влияние бръчките, свързани с възрастта, се изглаждат и контурът на лицето се очертава и опъва.

Съдържание: кокосово масло, палмово масло бадемово масло и френска розова глина. С деликатно ухание на роза и комбинация ягода с босилек.

Изчерпан

Описание на продукта:

Сапунът „Манго и папая“ е  формулиран  да бъде максимално нежен към чувствителна кожа, с добавено бадемово масло и френска розова глина за успокояващо докосване. Почиства кожата с богата мека и кадифена пяна. Розовата глина подхранва и овлажнява кожата, деликатно почиства лицето, придава кадифено усещане.  Подхранва епидермиса и прави кожата гладка, кадифена и освежена. Под нейно влияние бръчките, свързани с възрастта, се изглаждат и контурът на лицето се очертава и опъва.

Съдържание:зехтин, кокосово масло, палмово масло, слънчогледово масло, масло от карите и френска розова глина. С деликатно ухание на манго и папая.